blokhuis

Hermans Blokhuizen  
0031-(0)6 53 200 937  

Blokhuis

Voor een blokhuis van uw dromen, bent u bij Hermans Blokhuizen aan het juiste adres. Of het nu gaat om een gastenverblijf, kantoorruimte of recreatiewoning; er is een blokhuis voor iedereen. Zo leveren wij woningen voor volkstuinen, maar ook aan campings. Een blokhuis is tevens geschikt als saunaverblijf, sanitaire ruimte of voor permanente bewoning.

Standaard blokhuis of op maat
We hebben veel standaard modellen en uitvoeringen op deze site staan, waaruit u inspiratie kunt opdoen. Staat het blokhuis naar wens er niet bij? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen met u, ontwerpen we uw huis op maat. Samen bepalen we de afmetingen, waarbij u zelf de indeling kunt bepalen alsmede de locatie en afmetingen van ramen en deuren.

Ruime ervaring
Sinds februari 2000 werkt Charles Hermans intensief samen met klanten die op zoek zijn naar hun droomhuis. Door de diverse toepassingen en vele wensen van eerdere klanten, is er een breed scala aan ervaring opgedaan. Hiervan kan iedere toekomstige klant meeprofiteren.

U wilt ook kunnen genieten van de robuuste uitstraling van een blokhuis? Neem dan contact op via het contactformulier of via ons telefoonnummer.