Clubgebouw

Hermans Blokhuizen  
0031-(0)6 53 200 937  

Clubgebouw, houten clubgebouw

Voor elke vereniging is het belangrijk om hun leden te kunnen ontvangen in een gezellig maar ook functioneel clubgebouw. Iedereen moet zich meteen thuis voelen en het moet voldoen aan alle voorwaarden voor het opbergen van materialen, het houden van vergaderingen, horeca voorzieningen en desgewenst kleedruimten met sanitaire voorzieningen. Door onze brede ervaring bij het plaatsen van houten clubgebouwen kunnen wij uw bestuur of bouwcommissie uitgebreid adviseren.

Toepassingen
Wat betreft afmetingen en indeling is bij Hermans Blokhuizen alles mogelijk. Voor de invulling van het clubgebouw zijn meerdere mogelijkheden. Zo hebben we eerder bijvoorbeeld houten clubgebouwen geleverd voor de scouting, gilden en als ontspanningsruimte voor lichamelijk en geestelijk beperkten. Er zijn ook gebouwen met multifunctionele toepassingen zoals een campingwinkel met receptieruimte, kantine met cafetaria en sanitair gebouw met technische ruimte.

Duurzaam clubgebouw
Er zijn vele redenen om te kiezen voor een houten clubgebouw. Zo is houtbouw milieuverantwoord, daar voor elke gekapte boom een nieuwe boom terug geplaatst wordt. Daarnaast is een houten clubgebouw goedkoper in aanschaf en duurzaam in onderhoud. Wij adviseren daarbij het hout te laten impregneren, voordat het gebouw wordt gemonteerd. Door de snelle opbouwwijze, geeft het weinig tot geen belasting voor de activiteiten van de club, vereniging of stichting.

Heeft u plannen voor het plaatsen of vervangen van een clubgebouw? Vraag vrijblijvend meer informatie aan via het contactformulier of neem telefonisch contact op.