Houten chalet

Hermans Blokhuizen  
0031-(0)6 53 200 937  

Houten chalet, houten chalet bouwen, houten chalet kopen

Wanneer u een chalet in uw tuin, volkstuintje of op de camping heeft staan, kunt u altijd optimaal genieten van de rustieke uitstraling die een houten chalet biedt. Vooral campings bieden houten chalets aan hun gasten als tijdelijk verblijf, in de wetenschap dat hun gasten hierin volop genieten van de natuur en rust.

Houten chalet in de tuin
Een houten chalet van Hermans Blokhuizen kan ook goed dienen als gastenverblijf, atelier of hobbyruimte in uw tuin. De dikke wandbalken verzekeren u van goede kwaliteit en een robuuste uitstraling. Om de natuur naar binnen te halen, kunt u ervoor kiezen om grote openslaande deuren en panorama vensters te plaatsen in uw houten chalet.

Montageteam
Wanneer u uw droomhuis besteld heeft, maar er tegenop ziet om deze zelf op te bouwen, kunnen wij u helpen. Wij hebben een professioneel, deskundig en zeer ervaren montageteam, dat uw chalet in korte tijd op bouwt, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe houten chalet.

Op onze website kunt u inspiratie opdoen bij droomhuizen van andere klanten. Mocht u geprikkeld raken en meer informatie willen, kunt u contact met ons opnemen.