Houten tuinhuizen

Hermans Blokhuizen  
0031-(0)6 53 200 937  

Houten tuinhuizen, tuinhuizen hout, houten tuinhuis

Houten tuinhuizen zijn erg populair en zeer in trek. Ze zijn multifunctioneel en daarom erg geliefd. Een houten tuinhuis heeft een natuurlijke uitstraling en staat altijd erg leuk in uw tuin.

Houten tuinhuis is robuust
Een houten tuinhuis van Hermans Blokhuizen kan goed dienen als gastenverblijf, atelier of hobbyruimte in uw tuin. De dikke wandbalken verzekeren u van goede kwaliteit en een robuuste uitstraling. Om de natuur naar binnen te halen, kunt u ervoor kiezen om grote openslaande deuren en panorama vensters te plaatsen in uw houten chalet.

Aparte opslagruimte
U kunt een tuinhuis zo groot en luxe maken, als u zelf wilt. Zo kunnen onze houten tuinhuizen ook worden voorzien van een aparte aanbouw voor de opslag van tuinmeubilair, fietsen of grasmaaiers. Zo blijft uw tuinhuis beschikbaar voor uw andere hobby's.

Bent u ook aan toe aan rust en luxe in een andere omgeving dan uw huis? Ga dan voor één van onze luxe houten tuinhuizen. Een stukje luxe binnen handbereik. Wanneer u meer wilt weten, kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer, of vul het contactformulier in.