Kunstriet

Hermans Blokhuizen  
0031-(0)6 53 200 937  

Kunstriet, kunstriet dak

Een kunstrieten dak heeft dezelfde prachtige uitstraling als een natuurlijk rieten dak, maar heeft meer voordelen. Doordat het kunstriet van kunststof gemaakt wordt, rot het dak niet en is het onaantrekkelijk nestmateriaal voor vogels en ongedierte.

Kunstriet is net echt
Door de smalle, massieve staafjes in vier kleurschakeringen, nadert het kunstriet het natuurlijke riet erg goed. Onderscheid is op geringe afstand, haast niet te maken. De massieve staafjes zijn kleurvast, waardoor het de mooie kleur van een rieten dak behoudt. Daarnaast is het kunstriet onbrandbaar. Het valt onder harde dakbedekkingen, waardoor het niet hoeft te voldoen aan speciale verzekeringseisen of specifieke brandwerende maatregelen.

Het verrassende van kunstriet is bovendien, dat je het op vele soorten daken kunt toepassen, zoals daken met hellinghoeken van minder dan 45 graden, wat bij een natuurlijk rieten dak niet aan te bevelen is.

Kunstpalm
Naast kunstriet is er ook kunstpalm verkrijgbaar, voor een meer tropische uitstraling. Dit is ideaal voor in tropische zwembaden, saunalandschappen, vakantieparken of het aankleden van de tuin in tropische sferen. Ook kunstpalm is op singels verkrijgbaar en heeft dezelfde positieve eigenschappen als kunstriet.

Sinds 2010 is deze nieuwe vorm van kunstriet en kunstpalm op de markt, waarvan Hermans Blokhuizen het dealerschap heeft. Samen met u ontdekken we graag de veelvoud aan mogelijkheden en laten we ons graag door u inspireren. Neem contact op voor meer informatie.