Recreatiewoning kopen

Hermans Blokhuizen  
0031-(0)6 53 200 937  

Recreatiewoning kopen, houten recreatiewoning

Droomt u ook van een mooie houten recreatiewoning aan de zonnige stranden van Zeeland? Op chaletpark Krabbenkreek kunt u uw droomhuis realiseren op een eigen stukje grond van ca 300m2. Het houten huis kunt u zelf vormgeven en indelen naar uw eigen wensen tot een maximum oppervlakte van 90m2 exclusief tuinhuisje.

Omgeving van het chaletpark
Het chaletpark is gelegen aan de Krabbenkreek in de Oosterschelde op het schiereiland Tholen. Het park ligt direct naast de jachthaven en op loopafstand van het authentieke Zeeuwse dorpje Sint Annaland. Wanneer u besluit om een recreatiewoning te kopen op dit chaletpark, bent u verzekerd van heerlijke lange wandelingen of fietstochten, genieten op het leuke strandje en veel watersportplezier. Het chaletpark beschikt over een restaurant met speelvoorziening voor de kinderen.

Recreatiewoning kopen?
Wanneer u wel een recreatiewoning wilt kopen, maar reeds een eigen stukje grond elders heeft, kunt u voor de vele mogelijkheden een kijkje nemen in ons assortiment om inspiratie op te doen voor uw eigen droomhuis. Heeft u al een schets op papier? Laat ons geheel vrijblijvend een offerte voor u berekenen.