Tuinhuisjes op maat

Hermans Blokhuizen  
0031-(0)6 53 200 937  

Tuinhuisjes op maat , tuinhuis op maat, tuinhuisje op maat

Genieten in eigen tuin. Met een tuinhuis van Hermans Blokhuizen lukt dat zeker. Een houten tuinhuisje is een ideale hobbyruimte, of kan dienen als gastenverblijf, atelier, kantoor- of praktijkruimte. Een tuinhuis is multifunctioneel. Zo kunnen in de gewenste aanbouw tuinmeubilair of fietsen opgeborgen worden, terwijl u op de veranda kunt genieten van de barbecue met een glaasje wijn.

Tuinhuis op maat
In het assortiment vindt u veel standaard modellen en afmetingen. Hier kunt u inspiratie op doen voor uw eigen tuinhuis. Staat uw droomhuisje er niet bij? Geen nood, samen met u ontwerpen we uw tuinhuis op maat. U kunt de afmetingen van het tuinhuis en de afmetingen en plaats van de ramen en deuren kiezen. Aan de hand hiervan maken wij vrijblijvend een offerte.

Montage
Na de goedkeuring van de tekeningen wordt in de fabriek het huisje precies op maat gemaakt. Met de bouwtekeningen erbij, kunt u eenvoudig zelf het tuinhuis opbouwen.

Wanneer u ook graag meer van uw eigen tuin wilt genieten, kunt u contact opnemen met Hermans Blokhuizen via het contactformulier of via ons telefoonnummer.